L‘Ajuntament de Barberà inicia els treballs per a l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana

La normativa regularà el model de participació ciutadana a la ciutat. Per confeccionar-lo s’obrirà un ampli procés participatiu que es preveu iniciar al mes de setembre.

El passat 7 de juny de 2017 a les 19 hores a la sala de Plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es va celebrar la sessió de constitució de la Comissió d’Estudi per a l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana. Al mateix temps es va aprovar el Pla de treball i el calendari, amb l’objectiu que durant el primer semestre de l’any vinent es lliuri a l’Alcaldia el text preliminar del projecte.
El reglament de Participació Ciutadana vol ser una normativa que reguli el model de participació ciutadana de la ciutat, una pauta que es vol consensuar amb la ciutadania i entitats, polítics i tècnics municipals i adaptat a les necessitats de la ciutat. 
Per aquest motiu, es farà un ampli procés participatiu per tal d’arribar a tothom tant a través d’entrevistes, tallers participatius, com també es podrà participar a través d’internet. Està previst que aquest procés s’inicií durant el mes de setembre.