L’Ajuntament commemora el Dia Internacional de la Dansa amb una activitat per al jovent

Dissabte, 30 d‘abril, el Parc Europa acollirà diferents activitats, entre les quals es troba l’exhibició de dansa de diferents escoles de ball de Barberà i la màster class de Bollywood amb la ballarina Rosana Frutos

El consistori barberenc, a traves de la regidoria de Joventut, vol commemorar el Dia Internacional de la Dansa que se celebra arreu del món aquest divendres, 29 dabril.
Per commemorar-ho ha organitzat diferents activitats. Així el matí, s’iniciarà a les 11h per tal de gaudir de les exhibicions de diferents escoles de ball barberenques. Hi participaran:
l’Estudi de Dansa Mar Gómez, More Dance, Escuela de Baile, El Teu Espai; I’M Company; Life & Music Escola de ball, Zumba, i l’Espai Jove El Forat que presenta un grup propi.
La festa de la dansa finalitzarà amb una masterclass de Bollywood que oferirà la ballarina Rosana Frutos.
La trobada es realitzarà aquest dissabte, 30 dabril al Parc d’Europa de la ciutat, tindrà una  durada de 3 hores.
Cal recordar que el Dia Internacional de la Dansa se celebra mundialment des que el Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO proposà aquesta data per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d’abril de 1727), considerat el pare del ballet modern.
Cada any el Dia Internacional de la Dansa converteix la Dansa en la gran protagonista, reconeixent i recolzant l’esforç constant de totes aquelles persones que es dediquen a la Dansa. El Dia Internacional de la Dansa també és una festa on compartir la passió per la Dansa en tota la seva diversitat i una ocasió per a acostar-la a la ciutadania.