Felicitacions a l’alumnat del PFI Auxiliar de vivers i jardins per la seva graduació en el curs 15-16

El passat 29 de juny a la sala celler de la Torre d’en Gorgs va tenir lloc la cloenda del Programa de Formació i Inserció – PFI Auxiliar de vivers i jardins del curs 2015-2016.

L’acte de cloenda del curs 15-16 del PFI d’auxiliar de vivers i jardinsva comptar amb la presència de l’Alcaldessa, Sílvia Fuster Alay i la Regidora d’Ocupació, Sandra Ramos Montesinos. Destacar, també, la presència de familiars de l’alumnat així com de les empreses on l’alumnat ha realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar el jovent en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

A la presentació de l’acte, l’Alcaldessa i la Regidora d’Ocupació van aprofitar per agrair a l’alumnat la seva tasca realitzada dins del municipi, recordant el guarniment del balcó de l’Ajuntament per Nadal i les tasques de manteniment de diferents parcs i jardins de la ciutat. També van voler destacar l’oportunitat de créixer que els ha ofert aquest curs no només a nivell formatiu o professional sinó que també a nivell personal.

Posteriorment es va projectar un vídeo que recull i reflecteix tota la feina realitzada al llarg del curs i els alumnes, Carlos Vélez i Patricia Gil van fer la presentació del vídeo.

A continuació es va procedir al lliurament de diplomes. En primer lloc, es va lliurar els diplomes a l’alumnat juntament amb un àlbum de fotos que recollia totes les accions que han fet al llarg del curs i, seguidament, també es van lliurar diplomes a les 7 empreses que enguany s’han acollit a l’estada de pràctiques per tal de  reconèixer i agrair la seva labor formativa i les quals són un pilar fonamental per complementar la formació professional de l’alumnat.

Per acabar l’acte, tots els assistents es van fer una foto per immortalitzar el moment i es va servir un refrigeri elaborat amb la collita de l’hort de la Torre d’en Gorgs.  Aquest refrigeri va ser elaborat per l’alumnat del Programa Integral.

Des de Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, volem agrair la col·laboració de les següents empreses: Floristeria Prades; Flors i Plantes Ara; Jardinet; Natural i Arts Jardiners; Talher SA; Viveros Ventura SL.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2016-2017.

El PFI està autoritzat pel Departament d’Ensenyament; i cofinançat per la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. I amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.