L‘Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay va acompanyar al sr. Carlos Rodríguez, empresari barberenc, durant la vista que el ministre de l’Interior , Jorge Fernández Díaz va fer a l’empresa PINTER

Foto Europa Press

En un ambient molt cordial, l’empresari barberenc, Carlos Rodríguez gerent de l’empresa PINTER va oferir un recorregut guiat per l’empresa on el ministre i les persones que van participar del mateix, van poder comprovar de primera mà els esforços que s’han de fer per mantenir una empresa al capdavant del seu sector sense oblidar la responsabilitat social corporativa que aquesta du a terme des de fa molts anys i per la que ha estat distingida pel Govern de la Generalitat.

Jorge Fernández Díaz, acompanyat per Sílvia Fuster i Carlos Rodríguez van provar de pintar una peça dins la cabina de pintura. Posteriorment van comprovar l’excel·lència del treball ben fet que l’empresa dur a terme en totes les seves línies de treball.

En resum, Carlos Rodríguez va comentar en diversos moments de la visita, la importància de la feina ben feta, la confiança en el seu equip de treballadors i treballadores, la qualitat de la tasca que desenvolupen en el seu dia a dia, la superació de totes les vicissituds provocades per l’economia i que sempre busquen estar preparats per encarar el futur amb decisió i fermesa.

Pel que fa al ministre i l’alcaldessa, durant tot el recorregut van estar pendents i molt interessats per les explicacions que l’empresari va donar i van compartir, al final de la visita, la signatura en el llibre d’Honor de l’empresa poc abans d’acomiadar-se.