L‘alumnat de 3r de l’Escola Elisa Badia es reuneix amb l’Alcaldessa per conèixer els barris de la ciutat i les diferents espècies d’arbres que es pot trobar pel municipi.

El passat mes de febrer el grup de 3r B de l’Escola Elisa Badia de Barberà del Vallès va escriure una carta a l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay per sol·licitar-hi una entrevista per poder resoldre tot un seguit de dubtes que els  i les alumnes tenien respecte a la ciutat.

L’entrevista, que es va realitzar aquest passat dimecres, 26 de març a la Sala de Plens de l’Ajuntament, va reunir a prop d’una vintena d’alumnes amb moltes inquietuds i preguntes que van poder realitzar a l’Alcaldessa i al regidor d’Educació, Juan Antonio Grimaldo Dueñas.

L’objectiu dels joves va ser conèixer per una banda les diferents espècies d’arbres que es poden trobar a la nostra ciutat, i per altra, els barris amb els quals actualment compta Barberà.

En una reunió molt distesa, els i les joves li van explicar a l’Alcaldessa que després d’estudiar els barris a la ciutat i de rebre la Revista d’Informació Local Barberà, on es publicava el mapa dels regidors i regidores de barris, van poder comprovar que hi havia un total de 10 barris a la ciutat, en comptes de 9 com havien estudiats ells. L’Alcaldessa els hi va explicar que actualment s’ha fet una distribució a 10 barris, ja que s’ha fet una divisió administrativa de la zona del barri del Casc Antic, diferenciant per una banda, la part més històrica, i per altra la banda de la plaça de la Unitat.  Sílvia Fuster els hi va explicar que s’ha fet aquesta divisió atenent que el barri del Casc Antic va ser el primer barri de Barberà.