L’Alcaldessa de Barberà va mostrar als nens i nenes quin és el seu treball diari i com es prenen decisions a la Sala de Plens del consistori

Els i les alumnes de 4t de primària de l’Escola del Bosc van visitar l’Ajuntament de Barberà del Vallès, el passat dia 9 de març, per tal de conèixer de prop el seu funcionament i com es prenen les decisions per part de regidors i regidores en els plens mensuals.
La visita s’emmarca dins del projecte ‘Coneguem la nostra ciutat’, que s’ofereix en el Programa Municipal d’Educació a escoles i instituts de Barberà.
Donar a conèixer quins són els tràmits que es fan des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, què vol dir estar empadronat a Barberà, perquè paguem impostos a l’Ajuntament i com són escollits els regidors i regidores d’un ajuntament són algunes de les coses que aprenen les nenes i els nens.
Abans de la visita, l’alumnat treballa durant diversos dies les particularitats del funcionament del consistori i la política municipal. A més, preparen una sèrie de curiositats i propostes de millora de la ciutat, que li fan arribar a l’Alcaldessa.
En la seva visita, els i les nenes del Bosc van ser rebuts per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i per diferents regidores i regidors del consistori barberenc, entre els que es trobava, Juan Antonio Grimaldo Dueñas, regidor d’Educació; el regidor d’Esports, Francisco Blanco Romero, i la regidora de Serveis Generals i Serveis Públics Municipals, Carmina Pérez Barroso.
Durant la trobada, tant els regidors com la pròpia Alcaldessa van explicar el funcionament de la presa de decisions que es realitza a la Sala de Plens del consistori. Tanmateix, Sílvia Fuster, va mostrar als més joves el seu despatx, així com el seu treball diari que realitza per atendre a la ciutadania.