L’associació DeManoEnMano organitza una Marató solidària de Zumba a la IEM Maria Reverter

La Instal·lació Esportiva Maria Reverter acull aquest diumenge, 6 de març, una ‘Zumbathon Solidaria’ organitzada per l’entitat solidària de Palau-Solità i PlegamansDeManoEnMano.
Durant la marató de Zumba, en la que col·labora el gimnàs de Barberà del Vallès Curves amb  els seus i les seves monitores, es recollirà fons solidaris per poder finançar activitats esportives i d’oci per a persones discapacitades. Per aquest motiu, es demana a la ciutadania de Barberà que hi participi i passi un dia esportiu i amb bona sintonia. Es prega una donació mínima de 5 euros.
DeManoEnMano és una entitat sense ànim de lucre, privada i independent, que el seu objectiu  és apropar a les persones, en situació de vulnerabilitat i especialment als discapacitats, a lesportl’oci, i el temps lliure; i satisfer les necessitats afectives, socials, personals i materials d’aquestes persones, com brindar oportunitats i suports perquè les persones adquireixin habilitats que facilitin la seva autonomia, integració i participació en la comunitat.
Per a més informació sobre l’entitat cal consultar la web: http://demanoenmano.net/