L‘Associació de famílies de l’Escola Marta Mata posa en marxa un projecte de voluntariat per a obrir la biblioteca del centre

L’Associació de Famílies (AFA) de l’Escola Marta Mata inicia el projecte de voluntariatCatacrac Catacric la Biblioteca ja és aquí”, una iniciativa per catalogar les obres de l’escola i obrir la biblioteca del centre a les famílies i infants fora de l’horari lectiu.

L’objectiu del projecte és dinamitzar l’ús de la biblioteca del centre i integrar-la com a espai d’aprenentatge tot utilitzant-la com a recurs per motivar l’aprenentatge de la llengua i la integració de l’alumnat nouvingut i amb altres dificultats.

Les persones voluntàries seran les encarregades de classificar llibres, introduïr-los a la base de dades i, posteriorment, obrir la biblioteca a la comunitat educativa i gestionar l’espai mitjançant iniciatives que puguin aportar com tallers, contacontes, entre d’altres.

Les persones que vulguin fer un voluntariat amb l’AFA de l’Escola Marta Mata han de dirigir-se al Punt de Voluntariat (dilluns i dijous, de 16 a 19h a l’OAC de l’Ajuntament de Barberà), escriure a voluntariat@bdv.cat o trucar al 937 297 171 (demanant pel Punt de Voluntariat).

Fotografies propietat del portal de l’escola Marta Mata