L’Associació per la Igualtat Dones.com convida a tota la ciutadania a mostrar el seu rebuig a les violències masclistes que es produeixen arreu del món.

L’entitat organitza aquestes concentracions cada dos mesos des de l’any 2004.

Diumenge, 25 de novembre Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, l’Associació per a la Igualtat de Dones.com de Barberà del Vallès ha convocat una concentració per visibilitzar el rebuig cap a qualsevol tipus de violència masclista, i a la que està convidada tota la ciutadania.

A la concentració participaran persones representants de la societat civil i de diferents institucions per mostrar la repulsa contra qualsevol tipus de violència que es pugui exercir contra les dones arreu del món. 

Dones.com organitza aquesta convocatòria el dia 25 de cada dos mesos, des de l’any 2004, però cada 25 de novembre, organitzen un acte especial multitudinari en el que es realitzen diferents accions, entre les quals es troba la lectura d’un manifest i un minut de silenci per totes les víctimes de violència masclista.

La concentració tindrà lloc a les 18h a la plaça de la Vila.

Cal destacar que el telèfon 900 900 120 de l’Institut Català de les Dones atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones en diversos idiomes, de forma gratuïta i confidencial, les 24 hores tots els dies de l’any i no queda registrat en les factures telefòniques.

Acte: Concentració ‘Barberà diu prou contra la violència vers les dones’

Dia: Diumenge, 25 de novembre

Hora: 18h

Lloc: Plaça de la Vila

08210 – Barberà del Vallès

Organitza: Associació per a la Igualtat Dones.com

Font: Ajuntament de BdV

fotografia d’arxiu