L’entitat convida a la ciutadania a gaudir de la seva paella popular i en activitats per a tots els públics. Serà aquest diumenge a la plaça de la Unitat.

L’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic de Barberà del Vallès continua treballant per consolidar-se dia rere dia com a eix vertebrador del barri, així com promoure i fomentar activitats culturals i educatives diverses.

Aquest cop l’entitat celebra el Dia del Soci. Ho farà el proper diumenge 24 d’abril a la plaça de la Unitat on preveu realitzar una festa amb música, zumba i activitats per a tots els públics com l’espectacle del mag Guille Gmagic i la paella popular.

Programa previst per la Diada:

 • –  11h – Zumba amb el centre Curves
 • –  13.30h – Paella Popular
 • –  14.30h – Espectacle de màgia Guille Gmagic

  Els tiquets de la paella popular es poden passar a comprar:

 • –  Al local Social de l’associació ubicat al Casal de Cultura del c/ Nemesi Vall, 35 (tots els

  dimarts i divendres de 19 a 21h)

 • –  A l’Estant Núm. 1, ubicat al c/ Nemesi Valls, 18.
 • –  Bar Tres Puertas, de ronda Santa Maria, 119.

  Preu dels tiquets: 5 euros per a persones no sòcies. 3 euros per a sòcies.

  Des de l’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic de Barberà vol que el veïnat del municipi s’animi a participar en totes aquelles activitats que fomenten les relacions entre la ciutadania i facin extensives les seves inquietuds i suggeriments per a seguir millorant el barri.

  Si vols formar-ne part de l’Associació o vols informació de les activitats que realitzen, posa’t en contacte amb ells a través de la seva adreça electrònica: avbotiguerscascantic@gmail.com