L’AVV Eixample – Can Llobet continua amb els actes en celebració del seu 40è aniversari

El Teatre Municipal Cooperativa, que va reunir a centenars de veïns i veïnes de Barberà,  va acollir l’espectacle de la consolidada cantaora de flamenc Mayte Martín.

L’Associació de Veïns Eixample – Can Llobet de Barberà del Vallès celebra 40 anys de vida.

L’entitat, que porta commemorant aquesta data des del maig amb diferents actes, va tornar a reunir als seus i seves membres en una nova trobada, aquest cop per gaudir de l’espectacle ‘El Flamenco por testigo’ que va oferir la coneguda cantaora, Mayte Martín.

Va ser aquest passat diumenge, 9 d’octubre, al Teatre Municipal Cooperativa que es va omplir de gom a gom per gaudir de la música de la cantaora catalana.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Silvia Fuster Alay i de diversos regidors i regidores de l’equip de govern.

Mayte Martín, considerada una de les cantaoras amb major prestigi del panorama actual flamenc, va mostrar al públic barberenc la seva personal forma d’entendre el cante, una particular filosofia que aporta una estètica artística i musical radicalment diferents i una singular manera de concebre el flamenc de sempre. ‘El Flamenco por testigo’  va rescatar cantes antics, conservant la seva bellesa i idiosincràsia.

Fotografies de l’AVV Eixample – Can Llobet.