L’objectiu de la jornada, que es va celebrar al parc de Ca n‘Amiguet, va ser recollir fons destinats als bancs d’aliments de la ciutat que treballen amb famílies barberenques amb necessitats. L’entitat va oferir un dia ple de divertides activitats destinades a tots els públics.

Aquest passat diumenge, el parc de Ca n’Amiguet de Barberà del Vallès es va omplir de gom a gom per celebrar la ‘Gran Festa Motera Rockera’ que va organitzar l’Associació de Veïns i Veïnes de La Romànica de Barberà del Vallès. Amb un únic objectiu, aconseguir fons per destinar- los als bancs d’aliments de la ciutat, l’entitat va organitzar diferents activitats destinades a que totes les persones de barri, grans i petits, gaudissin d’una jornada de germanor i solidària.

Les activitats es van iniciar a les 10h del matí amb l’arribada de centenars de motos provinents de diferents punts del país que van instal·lar-se al parc de Ca n’Amiguet perquè tothom pogués veure-les, fer-se fotografies i gaudir de la passió pel món del motor de dues rodes.

Tot seguit es va gaudir de l’esmorzar que els i les membres de l’AVV La Romànica van preparar. Ajudats pels motoristes de Bad Seven BCN Occidental, tothom va poder degustar els boníssims entrepans de botifarra i altres especialitats que es van preparar per a l’ocasió.

La festa també va tenir una zona de jocs inflables gegants. No tan sols va ser un lloc per als més joves, sinó que els més grans, inclòs les persones de més edat, van divertir-se amb el bou mecànic que va provocar les rialles de tots els i les participants. L’entitat va comptar amb un especialista que en tot moment ajudava i supervisava a totes les persones que amb valentia van pujar a l’atracció.

Destacar que durant tota la jornada també es va poder gaudir de les paradetes de roba i objectes moters que es van instal·lar al parc.

A les 12h del matí es va iniciar la música i el ball amb el concert del grup ‘Oh! Revival’ coneguts a la comarca com una de les millors formacions que fan tribut al grup nord-americà de rock de finals dels anys 60 Creedence Clearwater Revival. Tot seguit, es va procedir a la rifa de diferents premis per a totes aquelles persones que hi van participar i col·laborar a la festa. Un any més es va comptar amb la cooperació de diferents comerços del barri i dels paradistes, que van oferir els obsequis i premis lliurats.

L’Associació de Veïns i Veïnes La Romànica ha posat de manifest la satisfacció pel gran nombre de persones participants en la jornada festiva, que no només té per objectiu obtenir fons destinats a les famílies amb més dificultats, sinó que vol promocionar el barri, els seus comerços i establiments, així com de la ciutat. Des de l’entitat es vol donar “les gràcies als comerços del nostre barri, a Bad Seven i especialment als i les seves voluntàries, ja que sense ells aquests actes difícilment es podrien realitzar”.

Destacar que aquesta no és la primera festa solidària que organitza l’AVV La Romànica en favor de les famílies barberenques amb dificultats. Cal recordar que l’any 2014 l’entitat va organitzar la ‘Nit de Rock Solidari’ en la qual l’associació va aconseguir recaptar més de 1.250 euros. Properament l’entitat farà públic els fons recaptats en aquesta ‘Gran Festa Motera Rockera’.

Fotografies cedides per l’AVV La Romànica.