L’AVV La Romànica reuneix a centenars de persones per gaudir de la Diada del Soci

L’entitat va organitzar tot una sèrie de divertides activitats. La més multitudinària va ser un any més la gran paella a la que van assistir prop de 300 persones.

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster i la presidenta de l’AVV de la Romànica i presidenta de la FAVV de Barberà, Sra. Isabel Otero

L’Associació de Veïns i Veïnes de La Romànica ha organitzat aquest passat diumenge una nova edició del Dia del Soci que l’entitat organitza cada any per retre homenatge a totes les persones voluntàries que formen part de l’associació i que treballen de forma desinteressada per la ciutadania i pel seu barri.

Tal com ha posat de manifest la presidenta de l’AVV La Romànica, Isabel Otero, la Diada del Soci “va ser molt divertida i casolana. Una veritable festa de veïns que associats donen força dia rere dia a una Junta que fa anys que treballa incansablement per totes les millores del barri”.

La festa es va iniciar de bon matí amb la preparació de les taules i de la tradicional paella que va estar a punt per dinar. En total van assistir prop de 300 persones entre les que es trobaven membres de l’Equip de Govern, regidors i regidores del consistori i entre altres presidents i membres d’entitats ciutadanes.

Abans d’iniciar el dinar, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay va dedicar unes paraules a totes les persones presents. Fuster va felicitar a l’entitat per l’organització d’aquesta diada i va desitjar a una feliç jornada. Tanmateix va agrair a l’entitat la seva implicació en la millora del barri i de la ciutat, i va animar a totes els seus membres a continuar amb el treball que fan diàriament.

Després de dinar va pujar l’escenari el Mag Selvin que va posar el toc d’humor a la jornada.

A partir de les 17h tothom va gaudir del ball i la música a càrrec del Duet Dancing Group.

La presidenta de l’AVV La Romànica s’ha mostrat molt satisfeta amb aquesta nova trobada veïnal. A més ha agraït “als voluntaris pel seu treball ple d’entusiasme altruista” i especialment “als magnífics cuiners que van fer d’aquesta paella un símbol d’unió al barri”.