Lectura del manifest institucional del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

L’acte es durà a terme el proper dilluns dia 26 de novembre a les 12 hores a la plaça de la Vila.

En commemoració del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barberà del Vallès convoca a tota la ciutadania a participar en l’acte de lectura del Manifest institucional unitari contra la Violència vers les Dones que es realitzarà el proper dilluns dia 26 de novembre a les 12 hores a la plaça de la Vila.

El manifest, al qual s’ha adherit el consistori barberenc, ha estat elaborat conjuntament per la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació de Municipis i Comarques.

L’acte, obert a tota la ciutadania de Barberà del Vallès, vol deixar palès el rebuig a aquesta xacra social així com conscienciar a la població sobre els feminicidis que cada dia pateixen milers de dones arreu del món.

Durant la trobada, també es realitzaran uns minuts de silenci en record de les víctimes de la violència masclista. Com a mostra de dol i respecte les banderes institucionals de la Plaça de la Vila onejaran a mig pal i la façana de l’Ajuntament continuarà lluint la pancarta amb el lema ‘Barberà contra les violències masclistes’.

Aquest acte forma part de les activitats programes en el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les dones. Consulta i descarrega el programa.

Acte: Lectura Manifest institucional Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones

Dia: Dilluns, 26 de novembre

Hora: 12h

Lloc: Plaça de la Vila

08210 – Barberà del Vallès

Font: bdv.cat