L‘acte va comptar amb la presencia de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès i del president de PIMEC Vallès Occidental.

El passat 16 de març, l’empresa de Barberà el Vallès Pinter, Pintados y Derivados va rebre la visita del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), una agrupació d’empreses vinculades a aquest sector amb seu a Catalunya, a la qual Pinter també hi forma part.

La visita, que va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i del president de PIMEC Vallès Occidental, Francesc Elías, va estar guiada pel gerent de Pinter, Carlos Rodríguez, qui va explicar detalladament les àrees de la companyia i els diferents mètodes que apliquen.

Durant dues hores, les prop d’una vintena d’empreses assistents, van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà la labor i aportació de valor que Pinter realitza a la indústria d’automoció.

Aquesta acció s’emmarca en la dinàmica de coneixement entre les empreses del clúster català, enfocades a detectar sinergies i possibles oportunitats de col·laboració i generació de negoci entre les mateixes.
Amb seu a Barberà del Vallès, Pinter, Pintados y Derivados està especialitzada en solucions de pintat-tractament superficial. Dins d’aquesta activitat, la companyia es responsabilitza dels processos de pintat, tractament superficial, premontatge, muntatge, etiquetatge, codi de barres i embalatge.