L’entitat Barberà Ciutat del patinatge participa en una prova de la Federació Catalana de Patinatge amb uns excel·lents resultats

Aquest passat cap de setmana 10 representants de l’entitat Barberà Ciutat del Patinatge es van presentar a les proves federatives dels nivells B i C que es van realitzat al pavelló Joaquin Blume de Castellar del Vallès, aconseguint que 9 d’elles passin a categories superiors. Es el segon any que el club està federat i ja te patinadores a totes les categories de la Federació Catalana de Patinatge.

“L’entitat Barberà Ciutat del Patinatge, ens vam constituir com a nova entitat al desembre de 2015, ara en farà 2 anys. Comptem amb uns 230 nens i nenes desde els 3 anys fins als 18, en aquest moment tenim 62 nenes federades.
Estem creixent amb passos petits pero segurs i en aquest cami que estem fent ens agradaria poguer comptar amb els medis de comunicació locals per fer arribar a tots els veins i veines de Barberà la tasca que fem i que puguin coneixer de primera mà aquest esport i compartir els esdeveniments mes importants en els que hi participem.”