Les Llars d’Infants de la ciutat gaudeixen d’una audició dels més petits de l’Escola de Música de Barberà

Es tracta d’un projecte que es realitza a la ciutat des de fa anys que té per objectiu donar a conèixer la música als més petits.
Les sis llars d’infants municipals de Barberà han acollit durant diversos dies, unes audicions de diferents alumnes de l’Escola Municipal de Música (EMM) de Barberà per tal de fomentar als més petits de Barberà el coneixement i l’apreciació de la música.
Es tracta d’un programa que organitza conjuntament l’Escola de Municipal de Música de Barberà i la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de les escoles bressol del municipi, El Bosquet, La Rodona, La Blava, La Rondalla, La Xerinola i la Baldufa.
Les visites als centres consten de dues parts, una primera realitzada pel professorat de música de l’EMM, on s’explica diversos instruments, els seus sons, entre d’altres conceptes musicals; i una altra realitzada per l’alumnat de l’EMM amb poca experiència
en audicions.
Aquesta iniciativa, que ja fa anys que es realitza a la nostra ciutat, es porta a terme amb dos objectius. Per una banda es vol fomentar la música entre els més petits, i donar a conèixer instruments, sons, cançons, que els ajudarà a adquirir una sensibilització i una emoció per la música que els influeix no només en la seva formació general així com en la pròpia personalitat
de l’infant. Per altra, ajuda a l’alumnat de l’Escola de Música a poder practicar amb el seu instrument i fer una petita audició en públic, fet que el motivarà per a continuar treballant.