Les Llars d’Infants organitzen Jornades de Portes Obertes

Les jornades s’inicien aquest dissabte amb l’objectiu de donar a conèixer el projecte educatiu, els serveis que ofereixen i les seves instal·lacions.

Abans del període de preinscripció, les Llars d’infants, tant de caràcter municipal com privades, organitzen  les  Jornades de Portes Obertes perquè les famílies amb nens i nenes de 0 a 3 anys puguin conèixer el seu funcionament, els serveis que ofereixen, així com el projecte del centre i visitar les seves instal·lacions.

Les jornades s’inicien aquest cap de setmana. Dissabte, 9 d’abril, obrirà les seves instal·lacions les Llars d’Infants Municipals La Blava, La Rodona i El Bosquet. També celebrarà la jornada de portes obertes el mateix dia la Llar d’Infant Privada El Petit Kiwi, i la Llar Iris.

Serà dissabte, 16 d’abril, quan la resta de Llars Municipal, La Baldufa, La Xerinola i La Rondalla,  obrirà les seves portes. La Llar d’Infants Privada Iris també obrirà les seves portes aquest dia.

Per la seva banda, les persones interessades a visitar la Llar d’Infants Privada Les Nimfes haurà de dirigir-se al centre per concertar dia i hora.

Calendari de preinscripció i matriculació

Les dades per presentar sol·licituds així com realitzar la preinscripció i la futura matriculació, són les següents.

–          Publicació de l’oferta: entre el 25 i 27 d’abril de 2016

–          Presentació de sol·licituds: del 2 al 13 de maig

–          Publicació de les llistes baremades de sol·licituds: 23 de maig

–          Termini per presentar reclamacions: 24, 25 i 26 de maig

–          Sorteig: 26 de maig, a les 9:00 hores, a la Torre d’en Gorgs

–          Publicació de les llistes d’alumnat admès: 3 de juny

–          Període de matriculació (a les Llars): del 6 al 10 de juny de 2016

Per formalitzar la preinscripció les famílies interessades s’han de dirigir a les Oficines d’Atenció Ciutadana: Pg. Doctor Moragas, 224 o Centre Cívic Ca n’Amiguet, Via Sant Oleguer, 20. Per formalitzar la preinscripció i matriculació de les llars privades, adreceu-vos a cadascuna de les llars.

Més informació a: http://www.bdv.cat/informacio-llars-dinfants