Les noies del Barberà Rookies guanyen la Lliga Femenina davant les Barcelona Bufals

L’equip, conduït per l’entrenador Roberto Torrecillas, es va imposar al Barcelona Bufals per 12 a 46 aconseguint així el seu cinquè títol de lliga.  Anna Fernández, MVP de la final, i Alba Izquierdo lideren el demolidor joc .

Després de perdre la corona l’any passat davant Les Rozas Black Demons,Barberá Rookies torna a regnar en la LNFA Femenina. Amb la seva victòria davant Barcelona Bufals (12-46), es converteix en pentacampeón d’aquest torneig, amb cinc títols en sis edicions. Una hegemonia que encara és més aclaparadora en la Copa d’Espanya, una competició que només porta el seu nom (6 títols).

Bufals, que arribava invicte a la final, aspirava a tornar a posar en dubte aquest domini de Rookies en les competicions femenines, però no ho va aconseguir i com li va succeir en 2014, també enfrontant-se a les Rookies, va haver de conformar-se amb el subcampionat.

Les de Vito Rodríguez, que jugaven a casa, es van avançar en el marcador en els primers compassos del xoc, però va anar un miratge. Rookies, demolidor en el joc terrestre, va donar la volta al marcador abans de tancar la primera cambra i ja va posar la directa cap al títol. Anna Fernández, que va sumar 3 “touchdowns” i una conversió de dos punts, es va portar el guardó com a millor jugadora de la final (MVP). Al costat d’ella, Alba Izquierdo va protagonitzar una altra gran actuació, sumant altres 3 TD de carrera.

La QB Mónica Rafecas va completar l’anotació de les campiones.

Per part de Bufals van anotar Lara Alabert i Carla Blancha, en dues jugades de passada.