Les obres de millora de les escoles del Bosc i Can Serra es troben força avançades

Satisfactòria, la tradicional visita d’obres a les escoles per fer el seguiment de les millores i el manteniment de les mateixes.

Les obres de millora i adequació que estaven previstes a les escoles del Bosc i de Can Serra s’estan realitzant aquestes setmanes aprofitant les vacances escolars per no destorbar l’activitat habitual durant l’any. La tinenta d’Alcaldia de Territori, Mònica Sempere Creus, acompanyada dels regidors Carles Ortiz i Guarch i Daniel González Cabrera, dels àmbits de Cohesió territorial, i d’Educació, respectivament, van visitar les obres, juntament amb responsables tècnics d’aquestes àrees.

A l’escola del Bosc s’està portant a terme la substitució de totes les finestres de l’edifici amb l’objectiu de millorar l’aïllament i la seguretat dels infants. Pel que fa a l’escola Can Serra, s’està reformant una part de l’edifici per adequar i ampliar el menjador i la cuina, així com la substitució de la caldera del sistema de calefacció.

En ambdós edificis l’obra està molt avançada, malgrat el curt termini per la complexitat que suposa, amb l’objectiu que es pugui iniciar el curs escolar amb normalitat.

Font: bdv.cat