L’Escola Miquel Martí i Pol celebra la 12a Jornada Poètica

L’alumnat va compartir amb tota la comunitat educativa el projecte final en un acte celebrat els passats dies 19 i 20 de març.

Com cada any a l’Escola Miquel Martí i Pol va commemorar l’aniversari del naixement del poeta que dona nom al centre educatiu amb la celebració de les Jornades Poètiques.

Aquest curs s’ha celebrat la 12a edició on els infants han narrat i escenificat poemes que narraven històries a les quals  han  donat acció a través del cinema. Així, l’alumnat  ha  treballat poemes de diverses autores i autors o de creació pròpia, a partir dels quals han elaborat un curtmetratge amb diverses tècniques audiovisuals i cinematogràfiques.  Per fer tot això, durant aquest procés, també han treballat diversos aspectes relacionats amb el món del cinema amb el suport de famílies i especialistes que ens han ajudat en el procés creatiu.  L’alumnat de P3, com cada any, han fet un treball introductori del poeta Miquel Martí i Pol.

El resultat final d’aquest projecte d’escola va ser presentat en un acte celebrat els passats dies 19 i 20 de març, on va assistir desenes de persones de la comunitat educativa, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Barberà, Juan Antonio Grimaldo Dueñas.

El tancament d’aquest projecte es realitzarà el proper dimecres, 11 d’abril a l’Escola  a través de la realització d’un Festival de cinema on compartirem els diferents audiovisuals i curtmetratges realitzats per l’alumnat amb tècniques com pantalla verda, stopmotions, edició vídeo amb moviemaker, imovie, ombres xineses i edició amb elements naturals com sorra.

La feina final es publicarà al bloc del centre educatiu (http://blocs.xtec.cat/escolamiquelmartipolbdv) i es compartirà amb tota la comunitat educativa.

Font: Ajuntament de BdV