L’Escola Miquel Martí i Pol continua amb la celebració de la 10a Jornada Poètica

Fins dilluns, 14 de març l’Escola Miquel Martí i Pol sortirà al carrer per celebrar els seus 10 anys de Jornades Poètiques. Ho està fent des de el passat dia 7, on realitza a peu de carrer divertides escenificacions que volen recordar els temes poètics treballats en les 9 jornades anteriors.

L’Escola ha programat tot un seguit de dies i llocs i entitats de la ciutat on realitzar les escenificacions en les quals els i les alumnes de tots els cursos interpretaran les seves poesies segons les temàtiques d’anys anteriors com:  Bon Profit, Ens apropem a la poesia, Poemociona’t (emocions), Fantasia i literatura, L’art de crear escola, Poemari ‘La Fabrica’, El Poble; Interculturalitat amb Poesia arreu del món, i Homenatge a Miquel Martí i Pol Dona’m la Mà.

L’objectiu del projecte ‘Poesia al carrer’ és que tota la ciutadania pugui conèixer el projecte i gaudir de les interpretacions dels infants i joves de l’Escola.

El recital poètic que com sempre clou les jornades es faran els dies 17 i 18 de març a l’Escola on es convidarà a tota la comunitat educativa i famílies a gaudir del muntatge realitzat on passarà per l’escenari del centre l’alumnat de tots els cursos.

Destacar que el projecte de poesia al carrer s’ha treballat conjuntament amb el personal docent de música i educació física, així com diferents persones expertes en interpretació poètica, que han ajudat a preparar les escenificacions.