L’Escola Municipal de Música de Barberà surt al carrer per celebrar el Dia Internacional de la Música

Per setè any consecutiu l’EMM ha ofert un concert a tota la ciutadania per commemorar aquest dia.

El passat dimecres, 21 de juny, la plaça Cooperativa va ser l’escenari escollit per a commemorar el Dia Internacional de la Música. L’Escola Municipal de Música de Barberà del Vallès va reunir a diversos grups per a celebrar aquest dia amb el qual es vol posar de manifest la gran importància de la música com a element cultural i llenguatge universal.

En el concert varen participar els grups de trompetes, saxofons i la Banda, que varen interpretar diferents peces.

El primer a pujar a l’escenari va ser el grup de metall format per 5 trompetes i 1 trombó, alumnat de nivell elemental que van interpretar, entre d’altres, cançons conegudes com ‘Doraemon, el gat màgic’. Tot just després, va arribar el torn del grup de saxos. Un total de 6 joves també de nivell elemental van oferir dues cançons ‘Welcome Dance’ de K. Street i ‘Cantapule Island’ de H. Hancock.

La festa de la mmúsica va finalitzar amb una banda formada per 8 flautes travesseres, 7 clarinets, 4 saxos, 3 trompetes, 1 contrabaix i 1 percussionista, un total de 24 nois i noies de nivell avançat que van interpretar un pasdoble, la sardana ‘Els gegants de Barberà’ de Carles Rovira i Reixach, i la ‘Marxa sobre motius catalans’ de Joaquim Serra.

A l’activitat varen assistir alumnat, professorat i famílies. Tothom va  destacar la importància en la contínua celebració d’aquest dia per tal d’honorar a grans músics i també per compartir la música amb tothom.