L‘esportista de la Unió Atlètica Barberà, Maite Ríos Campoy, nominada als ’Premios Nacionales del Deporte 2015’

Aquest dilluns, 23 de gener, es farà el lliurament de guardons dels ‘Premios Nacionales del Deporte de 2015’ al Palacio de El Pardo de Madrid a mans dels Reis d’Espanya, on Maite Ríos Campoy de la Unió Atlètica de Barberà està nominada.

Maite Ríos va iniciar la seva carrera com a atleta fa 10 anys amb molts bons èxits des de l’inici. Ha participat en diferents competicions nacionals i internacionals assolint rècords i primers llocs als pòdiums en diferents disciplines. Algunes de les competicions han estat el Campionat del Món 2016 de Bulgària representant a laFederación Española de Deportes para Sordos, on va guanyar Medalla de Bronze en 10.000 metres lliures i  va quedar 6a en 5.000 mll, els Campionats de Catalunya de Clubs d’abril de 2016 on va quedar 1a en la segona jornada competint en 1.500 mll, i al Criterium Barcelona el passat 14 de juliol, on va quedar 1a en la sisena jornada.

Actualment l’esportista de l’Unió Atlètica Barberà està treballant per participar als Deaflympics que es disputaran al juliol a la ciutat de Samsun (Turquia).

L’entitat ha manifestat sentir-se molt satisfeta per la nominació de l’esportista i pels triomfs que ha assolit amb la Unió Atlètica Barberà.

Els ‘Premios Nacionales del Deporte de 2015’ estan organitzats pel Consejo Superior del Deporte i distingeixen a totes aquelles persones esportistes, associacions i entitats que destaquen pel seu impuls i promoció de l’esport.  Enguany premiaran a esportistes com Javier Fernández, Ruth Beitia, Garbiñe Muguruza, Andrés Iniesta, o la selecció espanyola masculina de bàsquet.