L‘Estiu Jove 2016 ofereix multitud d’activitats durant juny i juliol

Tallers, xerrades, dansa, música i esports, entre les propostes més destacades.

Des del 28 de juny, l’Espai Jove La Roma de Barberà del Vallès iniciarà les primeres activitats de l’Estiu Jove, un cicle gratuït destinat al jovent de 16 a 30 anys organitzat amb l’objectiu d’oferir diferents propostes d’oci adaptades a la seva edat i interessos.

Com anys enrere, les activitats i tallers s’organitzen per setmanes. Així durant la setmana del 28 de juny al 2 de juliol, els nois i noies podran participar en diferents propostes. Algunes d’elles són la Taula d’Experiències de Mobilitat Internacional en la que participaran joves de la ciutat que han viatjat a l’estranger durant el darrer any que mostren que i com han viscut fora del nostre país; la Competició de Tennis Taula; o el BDV Summer Festival en el que es podrà gaudir de diferents campionats de música, skate i d’una mostra de graffiti.

Del 5 al 9 de juliol, l’Escola Pablo Picasso serà l’escenari de les competicions esportives: un torneig de Futbol, partits de volei i un 3 x 3 de bàsquet. El jovent es podrà organitzar en equips, depenent de l’esport, per tal de disputar un campionat que té com a premi un sopar pel conjunt guanyador. Els partits es realitzaran el 6, 7 i 8 de juliol.

Dissabte 9, les activitats es traslladen a l’Espai Jove La Roma, on es realitzarà la gran barbacoa. Serà d’11 a 17h i tothom podrà gaudir d’un dinar de germanor acompanyat de bona música. Per la tarda, La Roma tornarà a obrir portes (17 a 21h) per gaudir delTaller de Muay Thai per a noies. Els nois tindràn també la seva oportunitat de participar en el Taller. Ho faran el 19 i el 21 de juliol.

La setmana del 12 al 16 de juliol s’iniciarà dimarts amb la Jornada per a l’Educació Transformadora. Durant dos dies (12  i 13) es podrà participar en diferents tallers sobre l’educació des de diferents vessants: la sexualitat adolescent; escoltar per comprendre; i deseducar per educar.

El dia 15 de juliol es farà la Cultura al carrer.  La plaça Garcia Lorca s’omplirà fins a les 21.30 de la nit d’exhibicions i música en directe. Malabars, graffits, teatre, entre moltes més seran algunes de les activitats que s’han organitzat.

L’Estiu Jove 2016 finalitzarà la setmana del 19 al 23 de juliol. Durant aquesta setmana es realitzaran diversos tallers, un de cuina(dimarts 22) i un de taula d’oberta de mescles (dimecres 20), un espai obert per a gaudir de la música de diferents Dj’s de Barberà.

L’últim dia d’activitats serà divendres, 24 de juliol, moment de cloure l’estiu amb una gran festa. Tots els i les joves que vulguin podran gaudir d’un pica pica amb música en directe fins a la 1h.

Per a més informació i inscriure’s en tallers, tornejos i exhibicions, cal contactar amb l’Espai Jove La Roma, situat a la Via Sant Oleguer núm. 6, ja sigui per telèfon, al 93 718 93 28 o per correu electrònic, a laroma@bdv.cat. També es pot consultar el seu perfil a la xarxa social Facebook: www.facebook.com/joventut.barbera

Consulta totes les activitats del Cicle Estiu Jove 2016.