Lliurament dels premis del 46è Concurs d’Aparadors de Nadal

L’establiment barberenc Davinitats va guanyar el 1r premi com a millor aparador de Barberà del Vallès i la Clínica Veterinària General de Barberà el premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials.
La Cambra de Comerç de Sabadell va lliurar el passat dimecres, 9 de març, els premis del 46è Concurs d’Aparadors de Nadal 2015 en el qual es reconeix el treball de composició i decoració que realitzen els comerços de la comarca durant la campanya nadalenca.
El concurs, que es realitza en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca i les associacions de comerciants, va premiar l’establiment barberenc, Davinitats. El premi va ser lliurat pel regidor de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares i recollit per David Fontán González, del comerç Davinitats.
Pel que fa als premis locals que concedeixen els Ajuntaments, Barberà del Vallès en aquesta convocatòria ha concedit sis premis als millors aparadors de la ciutat:
1r premi – Davinitats (carrer Verge de l’Assumpció, 9)
2n premi – El Rincón de Chiki (passeig Doctor Moragas, 181)
3r premi – Alfonso Ortega (avinguda Generalitat, 53)
4r premi – Flors Ara (avinguda Generalitat, 56)
5è premi – SG Impresión Digital (carretera Barcelona, 168)
6è premi – Dermoestetica Affectum (passeig Doctor Moragas, 258)
Els premiats viatjaran properament a Londres per participar en una jornada de formació per conèixer ‘in situ’ el comerç de proximitat de la ciutat britànica.
El London Retail tour és una jornada organitzada per la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Barberà que té per objectiu oferir als comerços de la ciutat la possibilitat d’aprendre les tendències anglosaxones actuals, així com conèixer tècniques que aportin valors als seus comerços.
Les zones comercials que podran visitar seran, entre d’altres, Covent Garden (Floral Street i King Street), el Soho (Leicester Square), i 7 Dials (Neals Street). En total visitaran, en un sol dia, més de 50 comerços de diferents sectors.
el que fa al premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, atorgat per la Cambra de Comerç de Sabadell, va recaure en la Clínica Veterinària General de Barberà, que es troba a la ronda de l’Est, 38. Es dóna el cas que és la segona edició d’aquest premi i en ambdós casos ha estat atorgat a comerços de Barberà del Vallès, ja que en l’edició del 2014 va recaure en l’Acadèmia de perruqueria de Barberà, també de ronda de l’Est.
Aquest guardó va ser lliurat pel president de laCambra de Comerç de Sabadell, Antoni Mª Brunet, la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Vilalta i el president de la comissió de Comerç interior i Turisme de la Cambra de Sabadell, Josep MªPorta.