Lliurament dels Premis del 47è Concurs d’Aparadors de Nadal 2016

El premi al Millor Aparador de Nadal a Barberà del Vallès va recaure en l’establiment Flors i Plantes Ara, de l’Avinguda de la Generalitat.

El passat dijous, 2 de març, la Cambra de Comerç de Sabadell va procedir al lliurament dels Premis del47è Concurs d’Aparadors de Nadal 2016.

L’acte va comptar amb la presència del President de la Cambra, Antoni Mª Brunet, de la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, i del president de la Comissió de Comerç Interior i Turisme de la Cambra, Josep Mª Porta.

Durant la trobada, es va lliurar el premi al Millor Aparador de Nadal a Barberà del Vallès, que va recaure en l’establiment Flors i Plantes Ara, de l’Avinguda de la Generalitat, i va ser recollit per Rosi Rodríguez. El premi va ser lliurat pel regidor de Desenvolupament econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares, i consisteix en un viatge d’un dia a la ciutat italiana de Milà per conèixer de primera mà les noves tendències comercials i la possibilitat d’assistir a una fira especialitzada en el món del comerç.