L‘Oficina de Polítiques de Gènere organitza un taller per a dones amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

Amb motiu de la commemoració del 28 de maig, Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, des de L’Oficina de Polítiques de Gènere es va organitzar el tallerViure amb consciència: la millor recepta de salut, que va tenir lloc els dies 1 i 7 de juny de 17 a 19h a la Biblioteca Esteve Paluzie.
En el taller es va partir d’entendre la salut des d’una perspectiva holística, englobant les dimensions física, psicològica, emocional, cognitiva, espiritual i social.
Sota aquesta premisa, al llarg de les sessions, es va posar èmfasi en la necessitat de tenir un major autoconeixement, com a eina fonamental per potenciar la nostra consciència i incidir en la nostra salut.
Com més conscients som, més poder tenim per detectar tot el que minva la nostra qualitat de vida, ja siguin conductes, hàbits, relacions, pensaments,  etc., que està molt relacionat, en la majoria de vegades, amb els mandats de gènere. Per tant, l’apoderament de les dones afavoreix una millora en la salut, a tots nivells.
En aquest espai-reflexió van participar 16 dones que el van valorar de forma molt positiva.