Madrona Antúnez, nova directora de Quality a Barberà

Madrona Antúnez ,

nova directora de Quality a Barberà del Vallès

Quality, la marca de Grup Montaner especialitzada en la selecció de treball temporal, impulsa l’oficina de Barberà amb la incorporació de Madrona Antúnez como a nova directora de Quality a Barberà.

La seva incorporació forma part de l’estratègia 2020 de la companyia per consolidar-se com a referent de serveis de treball temporal i reclutament a la zona del Vallès Occidental.

Quality Barberà es va crear l’any 2011 i compta amb una gran cartera de clients en actiu, fet que atorga a la companyia una dilatada experiència als sectors de mercat més demandats de la comarca: Automoció, Industrial, Alimentació i Manufactura, entre d’altres.

Perfil Professional

Madrona Antúnez compta amb una trajectòria professional de més de 10 anys d’experiència dins del sector dels recursos humans. Va començar l’any 2007 a la multinacional Randstad com a consultora i al 2014 va seguir el seu recorregut, de prop de 5 anys, a l’empresa catalana de treball temporal Marlex.

Aquests anys li han aportat un gran expertisedins del sector del treball temporal, dominant aspectes tan diversos com la selecció de personal, la formació, la gestió laboral i el customer experience. La nova directiva coordina un equip de 6 persones i és responsable del desenvolupament comercial de la zona de Barberà i Vallès Occidental.

Quality celebra 25 anys aconseguint els 40 milions de facturació

L’empresa d’origen familiar va celebrar el passat any els seus 25 anys de trajectória  amb un 13% de creixement.

El seu recorregut l’ha convertit en una de les referents del sector de treball temporal amb més de 30 oficines repartides per Espanya i Andorra i amb una facturació rècord de 39,1 milions d’euros al 2018.

Durant aquest temps ha evolucionat millorant i innovant els seus serveis per oferir qualitat i agilitat tant als seus clients com a empleats i proveïdors. Alguns exemples son la creació de la seva pròpia App de treball Quality, que compta actualment amb més de 2.000 descàrregues, i la renovació de l’àrea de clients de la seva web. A més, gràcies a la seva dilatada experiència es posiciona com a experta en sectors d’activitat com el industrial, el logístic, l’alimentari, el càrnic, l’agrari, l’hostaleria, l’office i el règim del mar.

Sobre Quality

Amb un total de 30 oficines a tota Espanya i Andorra, és la unitat de negoci especialitzada en la selecció de treball temporal de Grup Montaner. Quality genera valor afegit a cada servei i està especialitzada en la selecció de personal fonamental per els següents sectors: office, industrial, alimentari, agrari, logística-transport, càrnic, hostaler i règim del mar. Disposa de gestors especialistes a cada una de les industries en les que opera permetent així ajustar les seleccions als candidats més experimentats. La seva característica principal és la flexibilitat i la velocitat, lo que permet a la marca donar resposta a les necessitats dels seus clients de forma eficient i en un temps rècord.

Sobre Grup Montaner

Grup Montaner és un grup d’empreses líder en la gestió de persones especialitzat en la consultoria estratègica, la selecció de personal, el treball temporal i la gestió de serveis externs. És una de les empreses que més creixen a Europa segons el prestigiós rànquing FT1000 de Financial Times i la que més creix a nivell nacional dins l’àmbit dels RRHH. Amb seu a Barcelona, opera a través de tres unitats de negoci: Montaner & Asociados, Quality i TQ Servicios. La companyia, d’origen familiar, va ser fundada el 1973 pels experts en Recursos Humans Ramón Montaner i Pilar Soldevila, convertint-se en una organització pionera en el sector. Després de 45 anys d’experiència, el grup s’ha consolidat com a firma líder dins el sector dels recursos humans. El grup manifesta una clara aposta per la integració cultural i social i en aquest sentit compta amb un Centre de Manipulat d’integració d’empleats amb discapacitat física a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) en el qual dona feina a una desena de treballadors amb un 33% de discapacitat física.

Grup Montaner té presencia a Catalunya (Barcelona, Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca, Granollers, Mataró, Vic, Girona i Mollerussa), Madrid, Aragó (Saragossa i Ejea de los Caballeros), Comunitat Valenciana (Valencia), País Basc (Bilbao), Navarra (Pamplona), Galicia (A Coruña), Astúries (Oviedo) i Andalusia (Sevilla, Granada, Huelva, Màlaga, Jerez de la Frontera), abastant així gran part del territori espanyol. La companyia compta, també, amb una forta presencia internacional a països estratègics com França (París) i Andorra.

A dia d’avui, el grup compta amb 36 oficines i un equip de 3.500 treballadors especialitzats de forma directa i indirecta. Ofereix un servei integral basat en alts estàndards de qualitat, gestionant perfils directius i professionals qualificats, sempre amb l’objectiu de posar a les persones al centre de la seva estratègia.

Missió de Grup Montaner:Generem ‘oportunitats d’èxit’ per persones i empreses.

Font: Nota de premsa

Grup Montaner

Alba Aymà

Tècnica de comunicació i màrqueting

93 241 94 94 • aayma@grupmontaner.com