El 21 de maig torna a visitar la nostra ciutat amb activitats especials per commemorar el seu cinquè aniversari.

El Mercat Ecològic del Vallès commemora enguany el seu cinquè aniversari i per celebrar-ho ha organitzat tot un seguit d’activitats conjuntes entre els diferents municipis.

A Barberà del Vallès la celebració serà el proper dissabte, 21 de maig, i durant el matí (9 a 14h) els paradistes oferiran degustacions i sortejaran una panera amb els seus productes a les persones que comprin aquell dia. Es vendran bosses ecològiques i es farà un esmorzar o dinar popular.

Cal recordar que el Mercat Ecològic és un projecte impulsat pels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Cerdanyola, Rubí i Sant Quirze, que va néixer amb l’objectiu de promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori així com donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible, fomentar el turisme intermunicipal i la dinamització comercial de la zona d’influència i fer pedagogia dels valors saludables que comporta una alimentació sana, equilibrada i ecològica.

En el Mercat Ecològic es poden trobar molts establiments on gaudir de productes artesans i d’elaboració pròpia, sense cap tipus de procediment industrial. A les paradetes hi seran presents productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, com mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats. Són productes ecològics, vegetals i animals, que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen pesticides ni herbicides, que respecten la fertilitat natural de la terra i que utilitzen espècies, varietats i races adaptades a l’entorn.

El Mercat Ecològic del Vallès visita Barberà del Vallès el tercer dissabte de cada mes i s’ubica al carrer Pintor Murillo, entre passeig Doctor Moragas i Verge de l’Assumpció.