El Mercat Onze de Setembre de Barberà participa en la campanya ‘Estima el teu mercat’

La campanya, en la que també hi participen 45 mercats de la província de Barcelona, té per objectiu visibilitzar el treball que realitzen els mercats municipals com a espais públics d’alimentació saludable.

La Diputació de Barcelona a través de l’Oficina de Mercats i Fires Locals, conjuntament amb l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, organitza la 3a edició de la campanya ‘Estima el teu Mercat’ on del 17 al 29 de maig els mercats municipals de la província de Barcelona organitza diferents activitats.

La campanya, una iniciativa de la World Union Whosale Markets, té per objectiu posar en relleu davant la societat el paper dels mercats municipals en el manteniment i creació de l’ocupació, la protecció del medi ambient, així com el seu rol cultural, en tant que són espais centrals d’alimentació fresca i saludable.

En aquesta edició hi participen un total de 45 mercats de la província de Barcelona, entre els quals es troba el Mercat Municipal Onze de Setembre de Barberà del Vallès.

Les activitats que ha organitzat el Mercat són diverses i dirigides a tots els públics. Aquests són:

– Dijous, 19 de maig d’11.30h

Lliurament de premis de la campanya Contactless de La Caixa al Mercat

– Divendres, 20 de maig a les 18h

Taller d’elaboració de sabó artesà i ecològic (sense químics) a càrrec de l’Espai Eco (inscripcions a la parada)

– Divendres, 27 de maig a les 18h

Tapa’s Show. Demostració amb degustació d’algunes de les tapes de la Ruta de la tapa. Preu: 1 euro. Inscripció prèvia al Mercat.

– Dissabte, 28 de maig, durant tot el dia

Mercat d’Artesania

Més informació sobre les activitats que organitza el Mercat Municipal Onze de setembre a: http://www.mercat11setembre.com/