El jove cuiner va oferir un taller de cuina a més de 40 nenes i nens del Club Creatiu de Barberà.

Aquest passat dissabte, 9 d’abril, el Mercat Municipal Onze de Setembre va tornar a organitzar una nova activitat, aquest cop dirigida als més joves de la ciutat.

En concret es tractava d’un taller de cuina a càrrec de Pau Bermúdez i Vila participant i finalista de la primera edició de Master Chef Júnior, el programa de cuina que va comptar amb la participació de les nenes i nenes del Club Creatiu de Barberà, un espai recreatiu que desenvolupa diferents activitats per a tots els públics.

El taller va tenir un gran èxit. De fet, a causa de la gran demanda en les inscripcions, es va haver de realitzar en tres torns diferents. El primer es va iniciar a les 11.30h del matí.

En total van participar prop de 40 nenes i nens que van gaudir de la realització dels plats i van poder mostrar les seves inquietuds culinàries.

Si vols conèixer aquesta i altres activitats del Mercat Onze de Setembre consulta la seva web: http://www.mercat11setembre.com/ o el seu facebook https://www.facebook.com/mercat11setembre/

Coneix també les activitats del Club Creatiu consulta la seva web http://clubcreatiu.cat/