El Mercat Onze de Setembre i BCU organitzen una festa per conscienciar als infants sobre el reciclatge

La festa se celebrarà aquest divendres de 17.30 a 20h a la plaça de la Vila.

Aquest divendres 17 de març de 17.30 a 20h la plaça de la Vila es convertirà en una festa sobre sostenibilitat i cura del Medi Ambient, titulada ‘Jo reciclo, i tu?’.

El Mercat Onze de Setembre i Barberà Comerç Urbà organitzaran aquesta festa amb l’objectiu de  “sumar forces per la conscienciació  en el reciclatge i el consum responsable“.

Durant la tarda, ambdues entitats portaran a terme diferents activitats. Per una banda, els infants podran gaudir de dues activitats, l’inflable ‘Recicla saltant’ i el joc ‘Agafem el cabàs’.

Amb l’inflable ‘Recicla saltant’ ajudarà als nens i nenes de Barberà a entendre, d’una forma lúdica i divertida, els conceptes bàsics de la recollida selectiva. En el joc ‘Agafem el cabàs’ els més petits hauran de passar proves sobre diferents conceptes sostenibles i de cura del nostre medi ambient com malbaratament alimentari, productes de km 0 i de temporada, embolcalls, o envasos.

La plaça de la Vila també acollirà un estand de prevenció del malbaratament alimentari sobre Consum Responsable. Així totes aquelles persones interessades, sigui quina sigui la seva edat, podran conèixer quins problemes socials, ambientals i econòmics comporta el malbaratament així com prendre consciència i aprendre receptes per al reaprofitament.

Tots aquells ciutadans i ciutadanes que participin en les tres activitats i omplin el carnet de punts, s’emportaran gratis una bossa del Mercat Onze de Setembre.

Acte: Festa ‘Jo reciclo, i tu’

Dia: 17 de març

Horari: 17.20 a 20h

Lloc: Plaça de la Vila

08210 – Barberà del Vallès