Més de 1.800 persones gaudeixen de la 28a Diada de la Bicicleta

Un any més la ciutadania ha sortit al carrer per gaudir d’una jornada esportiva i de germanor que ha tornat a batre rècords.

Aquest diumenge passat els carrers de Barberà del Vallès es van omplir de ciclistes que han participat en una de les cites esportives més populars de la ciutat, la Diada de la Bicicleta.

La Diada, que enguany ha celebrat la seva 28a edició, va tenir sortida a la plaça de la Vila a les 11 del matí. Fins al moment de la sortida la ciutadania podia inscriure’s. En total van participar 1.813 persones que van realitzar un recorregut de 7,5km que passava per tots els barris de la ciutat. El punt d’arribada va ser el Bosc de Can Gorgs.

A l’arribada, totes les persones participants van poder gaudir d’un dinar ofert pel comerç barberenc, Moreno Antolinos, format per entrepà, fruita i aigua. L’encarregada de distribuir-ho va ser novament l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Gorgs II que enguany va estar acompanyada per l’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic. També es va poder gaudir de la dinamització de la festa amb el ball zumba de Llop Gestió realitzat per la monitora Olga Cutillas.

Finalment, i com marca la tradició, es va realitzar el sorteig de diferents premis en el que hi participen totes les persones inscrites a la Diada de la Bicicleta.

Els premis van ser lliurats per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, el regidor d’Esports, Francisco Blanco Romero, dos representants de Pedalades Bike Workshop i Nil Bike.

Les mans innocents que van treure les butlletes guanyadores varen ser els nens i nenes: Ainoa Moreno León, Ander Ramón Capel, Alexis Álvarez Moreno, Ona Quirós Solozano, i Diana Pérez Álvarez.

Les persones guanyadores varen ser:

Premi Espatlla de pernil ofert per Moreno Antolinos Cansaladers SL

  • –  Dorsal 559 Israel Aparici Moreno
  • –  Dorsal 69 Ma Isabel Toran FarinPremi Espatlla de pernil ofert per Pata Negra La Charcutería
    • –  Dorsal 502 Víctor Ureña Rodríguez
    • –  Dorsal 1219 Alma López AriasBicicletas ofertes per Carrefour
    • –  Dorsal 1089 Juan Manuel Flores Pérez
    • –  Dorsal 97 Fina Aranda ArtachoBicicleta oferta per Baricentro

– Dorsal 1670 Guillem Sánchez

Bicicleta oferta per Nil Bike

– Dorsal 130 Manuel Jesús Sánchez Fernández

La Diada de la Bicicleta, que fa anys que se celebra a la nostra ciutat, sempre reuneix centenars de barberencs i barberenques. L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta i la pràctica d’aquest esport en l’espai urbà. Una activitat pensada per a tothom i on la bicicleta és la protagonista.

Caminar, córrer o anar en bicicleta estan en constant creixement i són formes senzilles d’apropar l’esport a tothom. L’Ajuntament de Barberà del Vallès té total compromís en la promoció de l’esport.