Més de 149 joves participen a la 4a Trobada Inter Clubs Lúdica de Natació Sincronitzada

Barberà va acollir aquesta trobada que es va dur a terme a les IEM Maria Reverter en la que van participar joves de diferents clubs de Catalunya.

Las Instal·laciones Esportives Maria Reverter de Barberà del Vallès va ser l’escenari escollit per celebrar la 4a Trobada Inter Clubs Lúdica de Natació Sincronitzada, que es va realitzar aquest passat diumenge, 19 de febrer.

En la jornada van participar un total de 149 nedadores de diferents escoles de natació sincronitzada de Catalunya, entre les quals es trobava la de la nostra ciutat,  l’Escola de Natació Sincronitzada de Barberà del Vallès, així com l’Escola Natació Sincronitzada SAF de la UAB, Escola de Natació Sincronitzada de les Piscines Municipals Joan Serra, Cercle Sabadellès, Club Natació Esplugues, i el grup de sincronitzada del Complex Esportiu La Corxera de Sant Feliu de Guíxols.

L’Escola de Natació Sincronitzada de Barberà va realitzar molt bones exhibicions. Van participar un total de 30 nedadores de la nostra ciutat, que van competir amb 4 grups diferents.

La jornada va finalitzar amb el lliurament de plaques commemoratives a totes les nedadores participants a càrrec de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, i del regidor d’Esports, Paco Blanco Romero. Durant el lliurament Fuster va encoratjar a totes les nedadores a continuar treballant i gaudir d’aquesta disciplines esportives. Tanmateix va agrair a les famílies el recolzament que fan a les joves.