Més de 24 mil barberencs i barberenques estan cridades a votar a les Eleccions Municipals i Europees 2019 del 26 de maig

Barberà del Vallès compta amb 11 col·legis i 38 meses electorals.

Un total de 24.933 barberencs i barberenques estan cridades a les urnes el proper diumenge, 26 de maig per tal de participar a les Eleccions Municipals i Europees 2019.

En aquesta convocatòria hi haurà 11 col·legis electorals i 38 meses, on la ciutadania podrà exercir el seu dret a vot. Consulteu el plànol dels col·legis electorals.

Els col·legis electorals són:

 • Teatre Municipal Cooperativa (sala polivalent) – SECCIÓ 1: C/ Nemesi Valls, 13
 • Casal de Cultura – SECCIONS 2 – 3 – 24: C/ Nemesi Valls, 35
 • Centre Cívic Ca n’Amiguet – SECCIONS 4 – 5: Via Sant Oleguer, 20
 • Oficina d’Atenció Ciutadana (al costat de l’Ajuntament) – SECCIONS  6 – 9 – 20: Passeig del Doctor Moragas, 224
 • Escola Elisa Badia – SECCIONS 7 – 19: Ronda de l’Est, 20
 • Biblioteca Esteve Paluzie – SECCIONS 8 -25: Plaça Constitució, s/n
 • Escola Can Llobet – SECCIONS 10 – 21 – 22: Passeig Doctor Moragas, 243
 • Torre d’en Gorgs – SECCIÓ 11: C/ Torre d’en Gorgs, 40
 • Escola Can Serra – SECCIONS 18 – 23 -26: C/ Ramon y Cajal, 42
 • Escola Miquel Martí i Pol – SECCIONS 27 – 29: Ronda Santa Maria, 225
 • Escola Pablo Picasso – SECCIÓ 28: – C/ Pau Vila, 19

Un total de 342 persones han estat escollides com a candidates a formar part de les meses electorals, 9 per cadascuna de les 38 meses que es constituiran a la nostra ciutat. La condició de membre de la Mesa Electoral té caràcter obligatori. Es nomenen un titular i dos suplents per a cadascun dels càrrecs: president, primer vocal i segon vocal. El dia 26 de maig, a les 8 hores, hauran de comparèixer totes les nomenades convocades per formar les meses. Una vegada constituïdes les meses, els membres suplents poden marxar a casa, restant només tres membres a càrrec de cadascuna de les meses electorals.

Servei d’ambulància per a persones amb diversitat funcional

Per tal de facilitar el seu dret al vot a persones amb mobilitat reduïda, l’Ajuntament posa a disposició el servei d’ambulància d’acompanyament, amb dues persones auxiliars, en horari d’11 a 13 h i a la tarda, de 16.30 a 19.30 h.

Les persones interessades o les seves famílies han de trucar a l’Ajuntament, al 93 729 71 71, el dia 26 de maig per sol·licitar-ho. Es demanaran dades sobre l’horari de recollida al domicili, el núm. de persones que faran ús del servei, si van en cadira de rodes, si la finca on s’ha d’anar a recollir disposa d’ascensor, o qualsevol altra informació que pugui ser d’interès. A l’hora pactada, l’ambulància recollirà a la persona al seu domicili i la traslladarà al col·legi electoral que li pertoqui. Quan hagi votat la retornarà al seu domicili.

La nit electoral, a Ràdio Barberà

L’emissora municipal Ràdio Barberà oferirà una programació especial la nit de les eleccions, a partir de les 20 hores, en la qual s’informarà sobre l’escrutini i es contactarà amb totes les candidatures presentades a les eleccions municipals per tal de recollir les seves valoracions. La programació especial es podrà seguir per la 98.1 de la FM o a través de la web www.radiobarbera.cat.

Seguiment de la jornada electoral als perfils oficials de l’Ajuntament a les xarxes socials

Tant a Facebook com a Twitter, l’Ajuntament de Barberà del Vallès compartirà les dades de participació oficials i els resultats definitius de la jornada.

Podeu seguir a l’Ajuntament en aquests perfils: