La trobada, celebrada el 23 de febrer, va ser un espai de diàleg per conèixer experiències reals de com les franquícies repercuteixen positivament en el teixit comercial de les ciutats.

 • L’Ajuntament de Barberà del Vallès conjuntament amb Franquícies.cat i  l’Associació Catalana de Franquiciadores organitzà la Jornada Comerç Urbà i Franquícies celebrat dimarts, 23 de febrer al matí al  Centre de Negocis Nodus Barberà.
  La jornada té un doble objectiu.
  Per una banda, dialogar entorn de les repercussions d’aquest tipus de negoci en el  teixit comercial de les ciutats. En aquest sentit, es posarà en valor un sistema de  promoció econòmica molt favorable tant per a les persones com per a l’economia local.
   Per altra banda, el públic assistent també podrà establir contacte amb un seguit de franquícies interessades en instal·lar-se al territori. Per tant, les persones emprenedores i tècniques municipals podran parlar, directament, amb els departaments d’expansió de diferents franquícies.
  Amb tot, la jornada començà amb la conferència ‘Les franquícies com a motor de creixement’, a càrrec del Xavier Vallhonrat, president de l’Associació Catalana de Franquiciadores. La ponència explicarà com el sistema de franquícia esdevé generadora de creació d’empreses i d’ocupació.
  Seguidament, Noèlia Hurtado, gerent de la consultoria Top Ten Franquicias, va oferir la conferència ‘Més enllà de les grans ciutats també hi ha franquícies’, amb la què trencarà el fals mite que les franquícies només volen implantar-se a les grans ciutats.
  A continuació, Jordi Bacaria, director del portal web Franquícies.cat, explicà diferents tècniques per establir contacte amb les franquiciadores, com atraure marques al territori i com fer visible els municipis per captar marques.
  Durant la jornada un total de 15 franquiciadores van fer un “elevator pitch”, i acte seguit, el públic va conversar individualment amb aquestes marques i fernetworking. Amb aquest objectiu, es va habilitar un espai de showroom on les diverses franquiciadores participants van disposar d’un stand informatiu per a poder atendre personalment a totes aquelles persones interessades en conèixer de prop la seva opció de negoci i rebre més informació.
  Les marques participants són les següents:
  Llagurt
  Pannus
  Bissú
  Beep
  Escola Bressol Caputxeta Vermella
  Inner Nature
  Tintopia
  La Fábrica del Cartucho
  Tailor and Co.
  Babel Idiomes
  Folder
  Inform@
  Anatolia Kebab
  Mans de Sant
  Aquesta jornada va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració de Makro.
   
  Per a més informació :
  http://www.franquicies.cat/jornadacomercurbaifranquicies/ o telèfon 93 729 72 72.