Nou conveni entre el consistori barberenc i Barberà Comerç Urbà

En el Pla de Dinamització comercial de Barberà del Vallès per al 2017, on participen conjuntament ambdues entitats, s’estableix les activitats que es desenvoluparan.

Algunes d’elles, com la Ruta de la Tapa i la Mostra Gastronòmica se celebraran al mes de maig

Fruit de l’Acord de la Junta de Govern Local del passat dia 29 de març, ahir es va procedir a la signatura del Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Barberà del Vallès i l’Associació de Comerciants Barberà Comerç Urbà, pel qual es planteja el Pla de Dinamització comercial de Barberà del Vallès per aquest any 2017.

En aquest sentit, s’estableixen diferents activitats a realitzar conjuntament com són, per exemple, la Ruta de la Tapa i la Mostra Gastronòmica que es portaran a terme el mes de maig.

A l’acte de signatura van estar presents Pere Pubill i Linares, regidor de Desenvolupament econòmic, Comerç i Ocupació, i Alfonso Alharilla Ortega, president de l’Associació de comerciants Barberà Comerç Urbà (BCU), així com altres representants, tant de la pròpia entitat com de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Amb aquest acte, es dóna espai per a la concertació publico-privada en matèria del comerç urbà, ajuntant esforços per tal de dinamitzar l’àmbit comercial del municipi.