Nou espectacle familiar al TMC

L’obra, ‘Aladdin #ThePopMusical’, es portarà a terme aquest diumenge, 2 d’abril a les 12h. Es tracta d’una comèdia músical, en clau ‘pop’, que explica una història  de superació, treball en equip i il·lusions.

La companyia La Roda Produccions porta a Barberà del Vallès el seu muntatge ‘Aladdin #ThePopMusical’. Diumenge, 2 d’abril, el Teatre Municipal Cooperativa acollirà aquest versió musicada de Aladdin que farà reflexionar als més joves sobre la fama.

L’obra, interpretada per Miguel Ángel Sánchez, Jordi González, Jana Gómez, Víctor Gómez, Pol Nubiala, i Júlia Bonjoch, és una divertida comèdia músical, en clau ‘pop’, que ha tingut molt bona acollida en altres teatres. Un espectacle ple de superació, treball en equip i il·lusions.

Sinopsi

Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors reben com a premi una gira i l’enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l’Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar-ne els adequats i poder fer realitat el seu somni?

Fitxa artística

–  Autor i director: Dani Cherta

–  Música original: Keco Pujol

–  Direcció musical: Manel Garcia

–  Intèrprets: Miguel Ángel Sánchez, Jordi González, Jana Gómez, Víctor Gómez, Pol Nubiala, Júlia Bonjoch

Les entrades i els abonaments es poden adquirir en els Punts de Venda habituals. El Casal de Cultura(carrer Nemesi Valls, 35), en horari de dilluns a divendres (no festius) de 9 a 13h i de 16 a 21h. El Pagament en aquest equipament es realitzarà només amb targeta bancària. També es poden obtenir entrades en taquilla del TMC en horari de dimarts a divendres de 17.30 a 20.30h o el dia de l’espectacle, dues hores d’abans del seu inici, i per internet, des de la mateixa web del Teatre (http://www.tmcbarbera.cat/).

Acte: Teatre Aladdin #ThePopMusical’

Dia:  2 d’abril

Horari: 12h

Lloc: Teatre Municipal Cooperativa

Plaça Cooperativa, 8

08210 – Barberà del Vallès

Més info:  http://www.tmcbarbera.cat/