Nou programa Activa’t +60 pels mesos de febrer a maig 2020

Ja podeu consultar el nou programa d’activitats per a persones majors de 60 anys i conèixer totes les seves novetats.

Un ventall d’activitats molt ampli entorn a diferents àmbits per a tots els gustos: Activitat física, expressió i creativitat, formació i recursos, cuina, salut i emocions, cultura digital, saber per compartir i visites culturals.

El programa s’inicia amb una conferència sobre el tracte a les persones grans, per poder detectar el bon i el mal tracte i posar en valor les relacions socials i l’experiència de la gent gran.

Es consoliden els tallers dins el nou àmbit de Salut i emocions. Es poden trobar propostes sobre envelliment i sexualitat com la Sexualitat i desig o Sexualitat i tabús. També es repeteixen els tallers de L’orgull de fer-se gran i Qui té una amistat té un tresor que van tenir molt èxit i bon acceptació la passada edició.

Enguany es fan tres propostes diferents pel que fa el projecte Saber per compartir, tallers que tenen un valor afegit ja que permeten conèixer projectes solidaris o fer un intercanvi de coneixements i relacions amb altres persones. Una de les propostes gira entorn el món culinari, Cuina tradicional arreu del món, on es farà un intercanvi de receptes amb persones de diferents orígens. La segona es tracta de fer un taller d’expressió creativa conjuntament amb famílies refugiades, Crear per compartir. I per últim s’ofereix el taller Vols dir la teva? relacionat amb el món digital i audiovisual. Es farà una campanya publicitària juntament amb joves estudiants de l’Institut Bitàcola.

A més també s’ofereixen les activitats físiques de gimnàstica, txi kung, zumba, balls en línia… i com a novetat un taller de Ioga amb cadires per a persones que tinguin mobilitat reduïda i vulguin fer exercici pel cos i la ment.

Un programa complet d’activitats per poder gaudir del temps lliure de manera activa.
INFORMACIÓ GENERAL

  • És necessari presentar el carnet de Barberà Gran per fer la preinscripció i la inscripció.
  • Les places són limitades.
  • Les baixes s’hauran de notificar a les Ofina d’Atenció Ciutadana (OAC) mitjançant una instància.
  • Segons normativa que serà lliurada el primer dia de curs, la no assistència reiterada comportarà la baixa d’ofici.
  • Per motius aliens a l’organització, les activitats podran tenir variacions.
  • L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats que no tinguin un nombre mínim de participants.
  • Per poder facilitar l’accés del màxim de persones possibles, en alguns blocs s’ha restringit el nombre d’activitats a les que es poden inscriure.

INSCRIPCIONS

  • La preinscripció es farà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del passeig Dr. Moragas, 224, els dies 8, 9 i 10 de gener de 9 a 14h.
  • El dia 10 de gener, a les 14 h es farà un sorteig amb totes les preinscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). El número escollit determinarà l’ordre d’inscripció.
  • El dia 13 de gener es publicaran les llistes al taulell d’anuncis de les OAC i a la pàgina web de l’Ajuntament, amb les dates i horaris d’inscripció definitius segons l’ordre resultant. També es podran consultar per telèfon (93.729.71.71).

El dia 14 de gener s’iniciaran les inscripcions a totes les activitats, a l’OAC (Passeig Dr. Moragas, 224).

Arxius adjunts:
Font: bdv.cat