Nou programa ACTIVA‘T +60 pels mesos d’octubre de 2019 al gener de 2020

Ja podeu consultar el nou programa d’activitats per a persones majors de 60 anys que arriba amb moltes novetats interessants.

Enguany podreu trobar un nou grup de tallers dins l’àmbit de Salut i emocions, amb l’objectiu de fomentar el benestar general de les persones des de tots els sentits. Algunes de les propostes més innovadores són Cançons per fer memòria, un taller per treballar la memòria i el benestar a través de la música, i el taller d’Envelliment i sexualitat activaadreçat tan a parelles com a persones individuals. També trobareu tallers per relaxar-se i exercitar el cos, com el de Mindfullness , per posar en valor les capacitats d’un mateix i les relacions amb els altres, com són L’orgull de fer-se granQui té un amic té un tresor.

A banda de les novetats, també s’ofereixen les activitats més habituals d’activitat física, memòria, escriptura, informàtica… I es consoliden els cursos de cuina amb una oferta molt relacionada amb la cuina saludable i de temporada com són la Cuina de tardor o el taller de Postres sense sucre.

Una altra proposta que es consolida en els darrers anys, és la d’una xerrada informativa, en aquesta ocasió, sobre el Cohabitatge cooperatiu, per tal de conèixer experiències en alternatives d’habitatge on es posa en valor les necessitats de les persones i específicament en l’etapa de la vellesa.

INFORMACIÓ GENERAL

  • És necessari presentar el carnet de Barberà Gran per fer la preinscripció i la inscripció.
  • Les places són limitades.
  • Les baixes s’hauran de notificar a les OAC mitjançant una instància.
  • Segons normativa que serà lliurada el primer dia de curs, la no assistència reiterada comportarà la baixa d’ofici.
  • Per motius aliens a l’organització, les activitats podran tenir variacions.
  • L’organització es reserva el dret d’anul·lar les activitats que no tinguin un nombre mínim de persones participants.
  • Per poder facilitar l’accés del màxim de persones possibles, en alguns blocs s’ha restringit el nombre d’activitats a les que es poden inscriure.

INSCRIPCIONS

  • La preinscripció es farà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del passeig Dr. Moragas, 224, els dies 3, 4, 5, 6 i 9 de setembre de 9 a 14h.
  • El dia 9 de setembre, a les 14 h es farà un sorteig amb totes les preinscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). El número escollit determinarà l’ordre d’inscripció.
  • El dia 10 de setembre es publicaran les llistes al taulell d’anuncis de les OAC i a la pàgina web de l’Ajuntament, amb les dates i horaris d’inscripció definitius segons l’ordre resultant. També es podran consultar per telèfon (93.729.71.71).

El dia 13 de setembre s’iniciaran les inscripcions a totes les activitats a l’ OAC (Passeig Dr. Moragas, 224).

Arxius adjunts:
Font: Ajuntament de Barberà del Vallès