Nova composició del Consell Municipal d’Infants de Barberà

L’acte de sorteig es va realitzar el passat 27 d’octubre. En ell es van escollir els 12 nous infants que substituiran als nens i nenes que finalitzen el seu mandat.

El Consell Municipal d’Infants ha iniciat el trimestre amb molta activitat i energia. A la reunió del mes de setembre els nens i nenes van començar a treballar per la renovació dels nous components que acaben aquest curs el seu mandat. Van elaborar bústies, van participar en una tertúlia a Ràdio Barberà explicant la seva experiència i la cerca de nous infants membres, informar a totes les escoles del treball què fa el CMI i de com nens i nenes nascuts el 2006 s’hi podien presentar a la nova convocatòria. Tanmateix, van col·locar bústies i informació als centres de primària i a diferents espais públics de la ciutat perquè tots els i les nenes de Barberà poguessin participar. En total es van recollir 61 butlletes de sol·licitud per ser membres del Consell.

El dijous 27 d’octubre, a la Biblioteca Esteve Paluzie, es va fer el sorteig públic per escollir els 12 infants que substituiran els nens i nenes que aquest any acaben el seu mandat. Aquests 8 nens i 4 nenes que van sortir escollits, seran nomenats per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, enun acte públic que es farà a la sala polivalent del TMC el 24 de novembre a les 18h. En aquest acte, el Consell Municipal d’Infants també presentarà la seva memòria.

A partir d’aquí, el nou CMI ja començarà a treballar. El dia 2 de desembre ja es preveu la primera reunió amb els 24 nens i nenes del nou consell. En aquesta reunió es prepararà la participació del Consell al‘Simposi de Participació Infantil’ que se celebrarà el 13 i 14 de desembre a Barcelona, i en el qual els nens i nenes de Consell Municipal de Barberà han estat convidats per participar-hi en una de les seves taules rodones perquè expliquin com s’organitzen i com treballen.