Nova edició de l’Aplec del Pa

El proper dilluns, 2 d’abril, Barberà del Vallès celebra L’Aplec del Pa,una festa de cultura popular que forma part de la història de la ciutat.

Antigament la població es desplaçava a l’Església de La Romànica amb l’objectiu de participar en actes de cultura popular i tradició, relacionats amb el repartiment del pa beneït.

Aquesta tradició, que encara es manté, compta amb la col·laboració de diferents entitats, que a més de participar en la distribució del pa, organitzen activitats paral·leles.

Programa:

10.30h – Cercavila pels carrer del barri de La Romànica, amb la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès

Sortida: Plaça del Mil·lenari. Recorregut: Ronda Santa Maria, c. Ramon Berenguer IV, c. Onze de Setembre, Via de Sant Oleguer i plaça del Mil·lenari.

11h – Missa a l’església de La Romànica

D’11 a 13.30h – Jocs infantils gegants a la plaça del Centre Cívic ca n’Amiguet. Organitza: AVV La Romànica

12h – Benedicció, repartiment del pa i ballada de sardanes amb la cobla Jovenívola a la plaça del Mil·lenari. Patrocina: El Forn de Barberà i 9Serlons. Col·laboren: AVV La Romànica i Barberà amb la Sardana

12.15h – Concert de cant coral amb Units pel Cant al Centre Cívic de ca n’Amiguet, amb la direcció de Maria del Mar Lara. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès

13h – Espectacle infantil a la plaça del Centre Cívic ca n’Amiguet. Organitza: AVV La Romànica

13.30h – Taller de mones de pasqua a la plaça del Centre Cívic ca n’Amiguet. Organitza: AVV La Romànica

17h – Ball Gent Gran al Centre Cívic ca n’Amiguet. Organitza: AVV La Romànica

Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès. Col·labora: Associació de Veïns La Romànica, Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès, Barberà amb la Sardana i Coral Units pel Cant.

Font: Ajuntament de BdV