Nova programació de tallers d’estiu per a adolescents

Aquest estiu, l’Ajuntament de Barberà del Vallès engega una nova oferta de tallers per a adolescents, que tindrà lloc del 25 de juny al 20 de juliol. L’oferta de tallers vol representar la diversitat d’interessos i motivacions dels i les adolescents de Barberà del Vallès per proporcionar noves opcions de lleure, atractives i saludables durant l’estiu.

L’oferta consta de quatre tallers que es realitzaran de forma setmanal i que tindran una durada de tres hores diàries, de 10.30 a 13.30h.

Taller de dansa urbana: iniciació a la dansa urbana (hip hop). Aprenentatge de les arts urbanes d’expressió del cos i el moviment.

Dilluns 25 de juny, 2 i 16 de juliol

Lloc: Espai Jove La Roma

Via de Sant Oleguer, 6

Taller de cuina: espai per aprendre receptes creatives, bones i saludables. Dels ingredients, passant per al davantal fins al paladar.

Dimarts 26 de juny, 3, 10, 17 de juliol

Lloc: Centre Cívic Ca n’Amiguet

Via de Sant Oleguer, 20

Taller de creació d’un curtmetratge social: des de la creació del guió fins al rodatge; realitzant tasques de direcció, script, actrius/actors, vestuari, càmeres…

Dimecres 27 de juny, 4, 11, 18 de juliol

Lloc: Servei Socioeducatiu El Forat

C/ Nemesi Valls, 35

Taller de submarinisme: iniciació al submarinisme. Coneixement de la tècnica i com practicar-ho amb seguretat.

Dijous 28 de juny, 5, 12, 19 de juliol

Lloc: Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet

Passeig Doctor Moragas, 272

Qualsevol persona entre 12 i 15 anys que estigui interessada a inscriure’s als tallers podrà fer-ho del dia 28 de maig al 15 de juny a les Oficines d’Atenció Ciutadana.

Si voleu més informació, podeu acudir a les Oficines d’Atenció Ciutadana o trucar al 937297171.

Font: Ajuntament de BdV