Nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa

En total seran dotze espectacles que  fins a finals de maig aniran omplint les butaques del TMC.

Altres de les propostes rellevants de la temporada i que integra diferents disciplines artístiques és ‘La Maternitat d’Elna’, que fusiona teatre i música. Aquesta producció de Projecte Galilei i Fortià Viñas, que es podrà veure el 4 de març (21.30h), és un autèntic cant a l’esperança. Una història real del nostre país que ens descobreix un dels capítols més dramàtics, tendres i desconeguts de la nostra postguerra.

Un altre espectacle familiar és ‘La Berta i el seu Robot’, que es podrà gaudir el 5 de març a les 12h. Un muntatge, de la Cia Lazzigags Produccions, que destaca els valors de la imaginació, la creativitat i optimisme per canviar una situació que a la protagonista no li agrada.

Un altre muntatge destacat és ‘Revolta de Bruixes’ que s’estrenarà l’11 de març. L’obra, del director Juan Carlos Martel Bayod, planteja un combat ideològic que enfronta un grup de dones amb el vigilant de l’empresa per a la qual treballen. Aquest conflicte mostrarà l’enfrontament entre les forces irracionals i les racionals. La ‘Revolta de Bruixes’ de la Kompanyia Lliure està protagonitzada per les actrius catalanes Chantal Aimée, Clàudia Benito, Raquel Ferri, i Àurea Márquez.

El Teatre Municipal Cooperativa de Barberà també acollirà una de les obres més aclamades del teatre català, ‘El bon pare’ dirigida per David Plana i interpretada per Lluís Soler.  L’espectacle, que s’estrenarà el 25 de març a les 21.30h, és una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat. El retrat d’una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals i s’han trobat que la relació pares-fills era tan complicada i misteriosa com sempre.

Al mes d’abril arribarà a Barberà el teatre musical de ‘Aladdin The pop musical’ creat per La Roda Produccions. Seràel 2 d’abril a les 12h i està protagonitzat per Miguel Ángel Sánchez, Jordi González i Jana Gómez, un grup de joves que participen en el concurs televisió Star Band, on les persones vencedores rebran com a premi una gira i la gravació d’un disc. Serà Alladin, un dels components del grup musical Tot Flash que farà tot el possible per aconseguir el seu somni.

Una altra de les propostes musicals de la temporada serà la visita de Judit Neddermann el proper 8 d’abril, una de les cantants amb més projecció musical del 2016-2017. Neddermann vocalista d’una de les millors big bans catalanes, la Gramophone Allstars Big Band, ara presenta disc en solitari, una proposta més intima i personal. El seu nou treball, que està produït pel guitarrista Pau Figueres, presenta deu cançons sinceres i sense reserves.

La temporada finalitzarà al mes de maig amb diferents propostes. La primera serà el 7 de maig i es teatre familiar. ‘Troc Troc’ de la cia. Mou-lo projectes, tindrà dues sessions, una a les 11h i altra a les 12h. És un espectacle interactiu destinat a nadons on podran pujar l’escenari i descobrir un espai que canvia i transforma. Cada escena té una qualitats sensorials i d’interacció diferents. Tres personatges musiquen i transformen cada ambient. Els més petits esdevenen protagonistes de l’espectacle descobrint el Troc, ballant i fent música plegats.

L’humor tindrà lloc el 13 de maig, amb ‘Planeta i-Neptú’ a càrrec d’en Peyu. Aquests és el segon espectacle de l’humorista català. Després de l’èxit de ‘Jo tinc un amic que…’ ara s’atreveix amb una dosi més de surrealisme per donar altra vegada un tomb al format convencional de monòleg d’Stand-up Comedy. Peyu torna a presentar un espectacle purament teatral, amb una posada en escena atrevida i un contingut explosiu.

La temporada finalitzarà amb l’espectacle de Les Impuxibles ‘Limbo’ interpretat per Mariona Castillo, Tatiana Monells, Ariadna Peya i Clara Peya. Aquest espectacle és la història d’un trànsit. Les vivències i imaginari de l’Albert, que abans era la Berta. Una dramatúrgia que es desenvolupa en blocs que ens porten a través del canvi mental i físic del protagonista a través del teatre, la música i la dansa.  Serà el 27 de maig a les 21.30h.

La IV Mostra de Teatre Amateur de Barberà continua

La temporada estable del Teatre Municipal de Barberà es complementa amb és muntatges que ofereix la IV Mostra de Teatre Amateur que es va iniciar el passat 14 de gener. Enguany la Mostra acull un total 7 companyies de diferents punts de la comarca que portaran els seus espectacles a la ciutat fins a maig de 2017. La propera serà l’11 de febrer amb ‘Pronóstico Reservado’ de la Cia The Polishers.

On comprar entrades o abonaments de temporada?

Les entrades per gaudir dels espectacles es poden obtenir a través de diferents punts de venda.

La ciutadania pot apropar-se al Casal de Cultura ubicat al carrer Nemesi Valls, 35 per obtenir una entrada o un abonament. Els Horaris són de dilluns a divendres (no festius) de 9 a 13h i de 16 a 21h. El Pagament en aquest equipament es realitzarà només amb targeta bancària.

Cal recordar que també es poden obtenir entrades en la taquilla del TMC en horari de dimarts a divendres de 17.30 a 20.30h o el dia de l’espectacle, dues hores d’abans del seu inici, i per internet, des de la mateixa web del Teatre (http://www.tmcbarbera.cat/).

Més informació sobre els espectacles a: http://www.tmcbarbera.cat/