Novartis dedica el seu XXI Dia de la Solidaritat a tasques de manteniment del riu Ripoll

Durant la jornada solidària van intervenir més de 200 persones.

La companyia farmacèutica Novartis, amb seu a Barberà del Vallès, ha celebrat el seu XXI Dia de la Solidaritat, amb la participació de més de 23.000 empleats, que van dedicar 187.000 hores de voluntariat a causes benèfiques en les seves respectives comunitats.

A Barberà del Vallès, 245 persones del Grup Novartis es van implicar durant els dies 4 i 5 de maig en diferents activitats de voluntariat a nivell local. Un grup de persones  es va dedicar a la cura del Medi Ambient, realitzant tasques de manteniment en el riu Ripoll, en col·laboració amb l’Ajuntament.

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i el regidor de Territori i Medi Ambient, Fabià Díaz Cortés van participar en l’acte d’inauguració de les jornades. Durant la seva intervenció, Fuster va reconèixer el treball que fan moltes persones i moltes entitats i empreses com Novartis a la nostra ciutat, una tasca que passa per oferir i dedicar temps a altres persones, que des de la solidaritat i d’una manera desinteressada i generosa dediquen el seu temps al servei d’altres”.

D’altra banda, el personal també van participar en un taller de musicoterapia, organitzat per la Fundació Grup Sifu al costat de persones amb discapacitat, i un altre grup de voluntaris va dedicar la seva jornada laboral a acompanyar a pacients afectats per paràlisi cerebral de l’associació ASPACE en un dia al parc d’atraccions Port Aventura. Finalment, el personal de Novartis van poder donar sang amb el Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya i la Creu Roja.