Participa en la performance ‘Construir, Enderrocar, Transformar’

El dissabte 3 de desembre, vine a la Plaça Cooperativa a la performance participativa “Construir, Enderrocar, Transformar” i celebra el Dia Internacional del Voluntariat

El proper dissabte, 3 de desembre a les 12 hores es celebrarà a la plaça Cooperativa una performance de reconeixement del voluntariat amb el lema ‘Construir, Enderrocar, Transformar’.

Aquesta performance s’emmarca en l’acte de celebració del Dia Internacional del Voluntariat, que es durà a terme al TMC a les 11h i consistirà en una taula rodona sobre el lleure educatiu a la sala polivalent del Teatre Cooperativa, unlliurament de certificats de reconeixement del voluntariat i, posteriorment, a les 12 del migdia es farà la performance ‘Construir, Enderrocar i Transformar’.

La performance consistirà en la construcció d’un mur d’uns 10 metres amb caixes de cartró que representa les barreres al voluntariat, els reptes que tenim com a societat per endavant i també tots els elements positius que pot aportar el voluntariat a la societat, com pot ser la solidaritat, la cooperació, la transformació social…

A continuació el mur construït s’haurà de dotar de contingut, de colors, de figures… per aportar tot el significat que per a nosaltres implica el voluntariat. Un cop es tingui el mur ple de color  i de missatges, totes juntes i de manera col·lectiva l’enderrocarem per superar les barreres i els entrebancs per aconseguir un món millor.

Per fer-ho possible, us convidem a participar de l’acte, a implicar-vos, aportant-t’hi la vostra experiència, la vostra visió del què suposa un món millor.

No us ho perdeu i veniu a dir-hi la vostra!

Acte: Performance  ‘Construir, Enderrocar, Transformar’

Dia: dissabte, 3 de desembre

Hora: 12h

Lloc: Plaça Cooperativa

Plaça Cooperativa, s/n

08210 – Barberà del Vallès