Persones grans elaboren coixins per a dones afectades de càncer de mama

Les senyores participants al grup “Cafè labors” es reuneixen tots els dijous a l’Espai Gran Ca n’Amiguet per fer labors en companyia, gaudint també d’una tassa de cafè i bona conversa.

Aquesta activitat, inclosa dintre del programa Activa’t +60 anys que s’organitza des del Programa Municipal per a la Gent Gran, inclou com a part dels seus objectius de curs, realitzar alguna activitat amb contingut social entre totes les senyores participants. En aquesta ocasió van escollir col·laborar amb la AECC Catalunya contra el càncer, elaborant coixins en forma de cor per a les persones que pateixen càncer de mama.

El passat dimecres 15 de febrer, les senyores del grup “Cafè labors” van fer el lliurament de tots els cors realitzats durant aquest darrers mesos a la AECC Catalunya contra el càncer, concretament a la junta local de la nostra ciutat. L’acte de lliurament va comptar també amb la presencia de la coordinadora de juntes locals, la Sra. Margarita Pellicer i Solans, que els va explicar la importància de les petites accions per a totes les persones que pateixen aquesta malaltia i la bona tasca que des de Barberà s’està portant a terme.

Moltes gràcies a totes les persones participants per la seva implicació i per dedicar part del seu temps a tantes persones anònimes afectades per la malaltia que rebran amb carinyo la seva creació.