PIMEC Vallès Occidental nomena com a Defensor del Soci a Carlos Rodríguez

L’objectiu és escoltar les necessitats de les persones sòcies  i transmetre els seus dubtes i propostes als diferents departaments i estaments de la patronal.

El Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat per unanimitat la creació i posada en marxa de la figura del Defensor del Soci a les diferents seus i delegacions de PIMEC. En el cas del Vallès Occidental, aquesta tasca anirà a càrrec de Carlos Rodríguez, gerent de l’empresa barberenca Pinter i un dels vicepresidents de l’Executiva de PIMEC Vallès Occidental.

Aquesta nova figura es crea al territori amb la voluntat d’escoltar les necessitats de les persones sòcies i transmetre els seus dubtes i propostes als diferents  departaments i estaments de la patronal. A més, avaluarà de manera sistemàtica els diferents àmbits de la patronal, especialment els que tenen relació directa amb les persones associades.

El Defensor del Soci també serà el mediador entre patronal i persona associada i, amb coordinació amb el departament d’Atenció al Soci, la persona que estarà en contacte directe amb les pimes associades i vetllarà per les seves necessitats, tant en la representació de les pimes i dels autònoms davant els fòrums de consulta i debat de l’Administració,  com en la prestació dels serveis que l’entitat posa a la seva disposició.

Carlos Rodríguez ha posat de manifest que “des de PIMEC entenem un model associatiu patronal proper, clar, sincer i en contacte directe amb les empreses sòcies. Una patronal a on l’ètica i els valors siguin les guies que marquin el camí”.