Comença el bon temps i amb aquest les ganes de fer activitats al carrer

15 d’abril
18h – Parc Europa
PARKOUR. Exhibició amb una classe d’iniciació. Organitza: Espai Jove El Forat.

18h – Espai Jove La Roma
ASSEMBLEA GENERAL JOVE. Vine i fes noves propostes d’activitats, nits joves, etc… Organitza: Espai Jove La Roma.

18.30h – Biblioteca Esteve Paluzie
XERRADA “LA DONA A LA II REPÚBLICA”. Conferència titulada ‘La dona a la II República. Una mirada amb perspectiva de gènere’,  organitzada per l’Associació per a la Igualtat Dones.com. L’entitat ha convidat a Carme Domingo Soriano, llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i especialista en el període que va des de la II República a la postguerra. Organitza: ssociació per a la Igualtat Dones.com.

16 d’abril
9h – c/ Pintor Fortuny
MERCAT ECOLÒGIC DEL VALLÈS. Organitza: Mercat Ecològic del Vallès.

12h – Plaça de la Vila
EL MERCADET DE LA XARXA. La Xarxa de Solidaritat Popular de Barberà del Vallès torna a organitzar una nova jornada de ‘El Mercadet de La Xarxa’, un projecte que té com a objectiu recollir roba per a infants en bon estat que serà lliurada i reutilitzada per famílies barberenques amb dificultats. Organitza: Xarxa de Solidaritat Popular de Barberà del Vallès.

21.30h – TMC
TMC: EL TEST. De Bitó Produccions. Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys? Així de simple, així de difícil. Aquest és el dilema al qual s’enfronten l’Hèctor i la Paula, un matrimoni amb problemes econòmics. El Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica. Més informació i venda d’entrades i abonaments awww.tmcbarbera.cat. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

17 d’abril
9h – Ronda Santa Maria cantonada amb Ronda Indústria
PRIMER GRAN PREMI BARBERÀ DEL VALLÈS DEL CLUB CICLISTA DEL VALLÈS.
9h – Veterans
10.30h – Infantils i alevins
11.30h – Èlit i sub-23
Més informació i inscripcions a: http://ccvalles.entitats.bdv.catccvallesentitats@hotmail.com. Organitza: Club Ciclista del Vallès.

12h – TMC
TMC: LA BLANCANEUS. De la companyia Campi qui pugui. Una reina embruixada, set nans, una poma enverinada, un caçador i un príncep fanfarró; aquesta és la història de la Blancaneus. Més informació i venda d’entrades i abonaments a www.tmcbarbera.cat. Organitza: Teatre Municipal Cooperativa.

17h – Centre Cívic Ca n’Amiguet
BALL PER A LA GENT GRAN A LA ROMÀNICA. Organitza: AVV de La Romànica.

18h – Parròquia Santa Maria
CONCERT DE PÀSQUA D’ORGUE. Concerts de l’Associació d’Amics de l’Orgue de Barberà del Vallès.Alexandrina Polo (Soprano – Barcelona). Matteo Imbruno (Orgue – Amsterdam). Organitza: Associació d’Amics de l’Orgue de Barberà del Vallès.

18 d’abril
18h – Biblioteca Esteve Paluzie
TROBADA CLUB LECTURA INFANTIL. “Els Biblioartistes: l’art de llegir imatges”, a càrrec de Marc Lloan. A partir de 7 anys. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
VA DE LLEGIR – LA ROMÀNICA. Espai de suport als instituts (lectures obligatòries). “Les Cartes d’Hèrcules Poirot” de Jaume Fuster. Inscripció prèvia. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

19 d’abril
11.30h – Centre de Negocis Nodus Barberà
CONFERÈNCIA: “NOVES MANERES DE FER NEGOCIS”. Conferència sobre noves maneres de fer negocis: “Les xarxes empresarials online”.  A càrrec de Franc Ponti, expert en innovació i creativitat, i professor d’EADA Business School Barcelona. Un dels gurus del món de l’empresa a Catalunya. Donarà idees i una visió clara del què és la innovació empresarial. Ponti ha estat assessor de TV3, Almirall, TVE, Panrico, Mango, Inditex, Aberti…  i forma part de la xarxa d’experts en innovació de Banesto. Es coneixeran quines són les tendències futures i que fan les grans companyies per avançar: cap a on camina l’empresa? Organitza: Centre de Negocis Nodus Barberà.

17.30h – Casal Gent Gran Centre
BALL PER A LA GENT GRAN. Entrada gratuïta. Organitza: Ajuntament de Barberà del Vallès.

18h – Biblioteca Esteve Paluzie
PRESENTACIÓ LLIBRE INFANTIL. “Mig adormits, un conte sobre l’hemiparèsia”. A càrrec d’Oriol Solà i Prat. Adreçada a tots els públics. Organitza: Biblioteca Esteve Paluzie.

18.30h – Espai Jove La Roma
TALLER DE CUINA SALADA. Brioixeria salada. Taller d’elaboració de pastes salades, per a tots els gustos! Organitza: Espai Jove La Roma